The best is yet to come - Angélique Dupré
16014
single,single-post,postid-16014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

29 okt The best is yet to come

Gisteren ben ik dertig geworden. Dertig. Tram 3. Een nieuwe voordeur. Ik moet toegeven dat ik daar de laatste weken toch wel wat mee bezig was. Even kreeg ik het zelfs benauwd bij de gedachte dat mijn jeugd nu echt wel voorbij is. Twintiger zijn was leuk omdat het, vooral in mijn early twenties, een onbezonnen tijd was. Geen stress, go with the flow.

Zo rond mijn mid twenties was ik erachter dat ik het liefst van al mijn eigen ding wilde doen. En nog wat later leerde ik Kevin kennen. Vorig jaar, op mijn negenentwintig, werden we ouders van Aimée en kochten we samen een huis. Begin 2016 is ons huis klaar en verhuizen we. Plots is alles ‘voor echt’.

(c) Silvie Bonne - - Angélique - 04

Ook op mijn negenentwintig gaf ik mijn vaste opdracht als zelfstandige op om volledig mijn eigen ding te gaan doen. Nu ben ik dertig. Een mooie leeftijd om er echt voluit voor te gaan. Alle remmen los. Misschien loop ik keihard met mijn hoofd tegen de muur. Maar dan leer ik daar toch gewoon uit, right?

En volgens mijn coworkers bij LikeBirds beleef je als dertiger the time of your life. Dat belooft!

Tags:
Geen reacties

Geef een reactie