Mijn fietsplannen voor het najaar - Angélique Dupré
16201
single,single-post,postid-16201,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

21 sep Mijn fietsplannen voor het najaar

Vandaag is officieel de laatste dag van de zomer, maar het belooft een druk en o zo leuk najaar te worden. Een overzichtje.

Op zaterdag 1 oktober organiseer ik een fietstocht van een 30tal kilometer rond Gent als bedanking voor de crowdfunders die mijn project hebben gesteund. Aangezien ook heel wat minder getrainde fietsers mijn campagne hebben gesteund, is het de bedoeling om er samen een gezellige fietstocht van te maken met de stadsfiets. Na het fietsen voorzie ik nog een hapje en een drankje.

Op zondag 2 oktober organiseer ik voor mijn schoonfamilie en een aantal vrienden een gelijkaardige fietstocht in Betekom en omstreken.

Van dinsdag 11 tot zaterdag 15 oktober gaat traditiegetrouw onze ladies fietsreis in Mojacar door in samenwerking met Kortweg Cycling Travel. Vier dagen fietsplezier gegarandeerd. Al fietsen we deze keer met Alex in onze gedachten. Hij liet gisteren het leven na een fietsongeval. Hij was graag gezien bij alle Kortweg klanten.

In het voorjaar staat er van zaterdag 6 mei tot woensdag 10 mei 2017 trouwens opnieuw een ladies fietsreis in Calpe op het programma. Ondertussen al onze tiende editie! Je leest er hier alles over, want er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Ladies Fun Sports fietsreis

Sylvie van RideOnCoffee en ik organiseren op zaterdag 22 oktober een homesale met everything coffee, cycling & clothing. Iedereen is welkom tussen 14u en 20u in de Koningsvarenweg 10 te 9031 Gent. Details over ons gezamenlijk initiatief lees je hier maar ik kan je al vertellen dat het zeker en vast de moeite waard wordt. Nu ik volop voor mijn eigen fietskledinglabel ga, zal je bijvoorbeeld de laatste stuks van de mooie Craft loop- en fietskleding kunnen kopen aan spotprijzen. Uiteraard zal ook de Little Black Bike kleding te koop zijn.

Op vrijdag 11 november nodig ik iedereen uit voor een fietsrit van 80km. Het parcours is uitgestippeld en je kan hier laten weten of je graag meefietst. No special occasion, just cycling together :-). En omdat het dan herfst is en ik zoveel van de herfst hou, kreeg het ritje de toepasselijke naam Little Black Bike Autumn Ride mee.

Last but definitely not least organiseer ik samen met 10 topmadammen een spinningnamiddag op zaterdag 26 november in de Sporthal van de HoGent, en dit ten voordele van onze deelname aan de 1000km van Kom op tegen Kanker in het Hemelvaartweekend (mei 2017). Ja, we zijn terug van de partij! We fietsen onder Little Black Bike vlag én met twee teams deze keer. Dat wil zeggen dat we ons samen engageren om €10.000 in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Er volgen binnenkort nog initiatieven en acties maar inschrijven voor onze spinningnamiddag (1 uurtje of meerdere uurtjes) kan je alvast hier doen.

Voila, er staan heel wat leuke fietsplannen in mijn agenda ! Ik hoop je te zien op één (of meerdere) van deze activiteiten :-).

4 Reacties
 • verlee els
  Geplaatst om 20:24h, 21 september Beantwoorden

  Veel succes het ziet er veelbelovend uit . Grtjs Els

 • chris van uythem
  Geplaatst om 21:30h, 21 september Beantwoorden

  Hoi, ik woon ook in Betekom, kan ik eventueel deelnemen aan de fietstocht die ja daar op 2 oktober doet? Kan je me er wat info over geven, aub? Mvg, Chris (1 van de deelneemsters van het grootste vrouwenpeloton 😉 dat was echt een tof initiatief! )

  • Angélique Dupré
   Geplaatst om 10:14h, 22 september Beantwoorden

   Hoi Chris,

   Dat is een beetje moeilijk omdat dit een tochtje onder familie en vrienden is die mijn crowdfunding campagne hebben gesteund. Op alle andere initiatieven ben je uiteraard van harte welkom!

   Groetjes,
   Angélique

Geef een reactie