Hello nieuwe website! - Angélique Dupré
15958
single,single-post,postid-15958,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

21 aug Hello!

(c)-Silvie-Bonne---Like-Birds-Member---40_web

Hello, welkom op mijn nieuwe website! Een beetje spannend toch. In mijn eerste blog wil ik jullie graag vertellen hoe het idee voor deze website tot stand is gekomen.

Een paar jaar geleden startte ik Ladies Fun Sports op, een community voor én door vrouwen die lopen en/of fietsen. “Hoe ben je daarop gekomen?”, krijg ik heel vaak te horen. Wel, mijn eindwerk ‘vrouwen op de fiets’ dat ik schreef naar aanleiding van een bijkomende opleiding Sportmanagement liep een beetje uit de hand en voor ik het wist was ik er dagelijks mee bezig. Maar in short: soms is het gewoon fun om samen met vrouwen te sporten. Wie feministische motieven zoekt, zal ze niet vinden.

Deze zomer nam ik de tijd om Ladies Fun Sports onder de loep te nemen en werkte ik achter de schermen heel hard aan een aantal nieuwe ideeën waarvan ik hoop dat ze een meerwaarde zullen zijn voor LFS zodat we in de toekomst nog meer vrouwen kunnen bereiken. Binnenkort lees je daar ongetwijfeld meer over op deze blog of op de LFS website.

De voorbije jaren kreeg ik van verschillende vrouwen –steeds opnieuw- te horen dat ik mezelf te weinig profileerde als het gezicht achter Ladies Fun Sports. Ooit waren er zelfs een aantal vrouwen mee op één van onze fietsreizen in Spanje en op het einde van de reis vertelden ze mij: “Angélique, ik dacht dat jij één van de medewerkers was. Pas op de derde dag werd het ons duidelijk dat dit eigenlijk jouw fietsreis is.” Dat is mij altijd bijgebleven. Sindsdien neem ik op alle events en activiteiten die ik organiseer even het woord. Ook al is dat niet echt mijn ding.

Meer en meer las ik ook over personal branding en hoe belangrijk het is om je als onderneemster opmerkelijk te profileren. Waarvoor dank, Katlijn Voordeckers en Sara Reymen. Ik heb nog niet de kans gehad om jullie te ontmoeten maar dat lukt zeker nog wel eens. Ik kan jullie alvast vertellen dat het idee om deze website op te starten voornamelijk tot stand is gekomen dankzij het lezen van jullie boek ‘Onderneemster zkt sterk merk’.

In de toekomst hoop ik hier op regelmatige basis iets te vertellen over waar ik mee bezig ben, wat me gelukkig maakt,… Ongetwijfeld zal ik ook wel dingen delen over mijn vriend en dochtertje want het wordt voornamelijk een persoonlijke blog.

Groetjes,
Angélique

Geen reacties

Geef een reactie