Hello 2017 - Angélique Dupré
16330
single,single-post,postid-16330,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

31 dec Hello 2017

No need to pretend. 2016 was voor ons een jaar om snel te vergeten.

We namen afscheid. We botsten op onrechtvaardigheid en onbegrip. Maar we kregen ook veel steun, soms uit onverwachte hoek.

We leerden, meer dan ooit, genieten van de kleine dingen en trokken ons op aan de vele positieve reacties. We leerden nieuwe, boeiende mensen kennen.

We ruilden ons appartementje in voor een eigen stek en we zagen Aimée uitgroeien tot een terrible two year old ;-). Time has flown so quickly, want binnenkort ruilt ze de crèche voor de klas.

En Kevin, die werkte de afgelopen maanden keihard om uit een heel diep dal te kruipen. Met vallen en opstaan, maar zijn karakter en doorzettingsvermogen hebben me enorm verbaasd. Hij heeft nog een weg af te leggen, maar ik ben nu al supertrots op hem. I’m sure he’ll find his way!

Ik lanceerde Little Black Bike, een realisatie waar ik tot twee jaar geleden alleen maar van droomde. Het resultaat van mijn crowdfundingcampagne maakte me werkelijk sprakeloos, en dat gebeurt niet snel. Zelfs als ik er op termijn niet in slaag om van Little Black Bike een zelfbedruipend project te maken, is dit toch één van mijn meest leerrijke ervaringen ooit.

Deze zomer mocht ik plaatsnemen aan de tafel van Karl. Een onvergetelijke dag.

Dat het een intens en bewogen jaar was, is een understatement. Bedankt aan iedereen die er voor ons was de afgelopen maanden.

Wij zien het nieuwe jaar alvast vol positiviteit tegemoet. Want ondanks de tegenslagen is het absoluut ook nodig om te relativeren. De oorlogsbeelden en vele aanslagen over de hele wereld herinneren er ons elke dag aan om geluk en gezondheid niet als vanzelfsprekend te nemen.

2017 belooft nu al een topjaar te worden. Ik sta voor enkele uitdagingen, zowel privé als professioneel, waar ik heel veel zin in heb. Meer daarover very soon ;-).

Heb elkaar lief en geniet van elke dag. Toon begrip en empathie.

Happy New Year! Hello 2017!
Angélique

Kevin en Angélique

 

Geen reacties

Geef een reactie