Haal 'De Koers is een Vrouw' als een van de eersten in huis
16389
single,single-post,postid-16389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

30 aug Haal ‘De Koers is een Vrouw’ als een van de eersten in huis

SB_RondeVanVlaanderen_20170402-3

Na maanden van research, interviews afnemen en schrijven kondigen we met veel trots aan dat De Koers is een Vrouw in de winkels zal liggen vanaf 12 september!

Wat mag je verwachten? We laten je genieten van talloze verhalen vanuit de buik van het peloton, vertellen je wat ons precies fascineert aan het wielrennen en helpen je het pelotonjargon ontcijferen. Het boek bevat ook recepten voor de ideale cocktails tijdens belangrijke wielerwedstrijden… Niet alleen vrouwen maar ook mannen zullen dit zeker kunnen smaken!

Benieuwd? Dan kan je nu alvast je exemplaar reserveren via www.dekoersiseenvrouw.be.

Maar dat is niet de enige manier om jouw exemplaar in huis te halen! We lijsten even voor je op waar je ons boek de komende weken overal kan vinden.

–> Het Grootste Vrouwenpeloton 9/9
Nog voor het boek effectief te koop is in de winkel, kan je het op zaterdag 9 september aanschaffen tijdens Het Grootste Vrouwenpeloton in Gent.

–> Boekvoorstelling 25/9
Een avond waar Koers & Vrouw centraal staan, met boeiende sprekers en de boekvoorstelling ‘De Koers is een Vrouw’. Wil je er graag bij zijn op maandagavond 25 september in Gent? Je vindt alle info hier.

–> Op Autovrije zondag in Aalst op 17/9 en op de Women’s Cycling Fan Day in Gent op 30/9

–> Je vindt het boek ook in de betere boekhandel en online (o.a. via bol.com).

Wij kijken reikhalzend uit naar de verschijning van De Koers is een Vrouw… Jij hopelijk ook?

Geen reacties

Geef een reactie