Een nieuw kleedje! - Angélique Dupré
16367
single,single-post,postid-16367,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

09 aug Een nieuw kleedje!

Portret_Angélique

In 2008 richtte ik Ladies Fun Sports op, een online en offline community voor fietsende vrouwen. Mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen op de fiets krijgen en hen met elkaar in contact brengen om samen te fietsen.

In 2008 was een vrouw op een (race)fiets of mountainbike nog een uitzondering. Vandaag zijn vrouwen massaal gestart met fietsen en elke maand vinden vrouwen de (digitale) weg naar de community die we samen hebben opgebouwd. Ik ben bijzonder fier dat ik, samen met jullie, mee heb getimmerd aan deze mooie evolutie.

9 jaar later is mijn missie dezelfde gebleven. Ik wil nog steeds mijn liefde voor de fiets en mijn goesting voor het fietsen delen met jullie. Alleen, ik ben veranderd. Jullie zijn veranderd. En dus is het tijd om alles in een nieuw kleedje te steken. Wees gerust, deze mooie community blijft bestaan!

Daarom worden alle fietsgerelateerde projecten voortaan gebundeld op www.angeliquedupre.be. De naam van mijn Facebookpagina ‘Ladies Fun Sports’ wijzigt om die reden naar ‘Angélique Dupré’.

In september komt ook mijn boek ‘De Koers is een Vrouw‘ uit, dat ik schreef samen met journaliste Eva De Poorter. In ons boek gaan we in op het vrouwelijke karakter van de koers.

Voor stijlvolle, verfijnde fietskleding kunnen jullie nog steeds terecht op de webshop van mijn fietskledinglabel Little Black Bike. Little Black Bike behoudt ook een eigen Facebookpagina.

Ik raad jullie trouwens ook aan om lid te worden van onze ‘Samen Trainen’ Facebookgroep om in contact te komen met andere fietsende vrouwen.

Tot snel!
Angélique

Geen reacties

Geef een reactie