Crowdfunding. Say what? - Angélique Dupré
16107
single,single-post,postid-16107,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

01 jun Crowdfunding. Say what?

Little Black Bike - (c) Silvie Bonne-70

Gebruik maken van crowdfunding om mijn fietskledinglabel Little Black Bike te lanceren. Het was zeker geen evidente keuze.

Even een woordje uitleg.

Heel eenvoudig wil crowdfunding zeggen dat de crowd, waaronder jij, mij voorziet van wat funds. Uiteraard vraag ik niet zomaar om even diep in je buidel te tasten. Elke fund staat gelijk aan een geschenk.

De campagne is tijdsgebonden. Op 4 juli zal de campagne stoppen en het concept van crowdfunding is “alles of niets”. Als ik mijn streefbedrag niet haal, krijgt iedereen netjes zijn centen terug.

4 juli lijkt nog heel ver weg maar dat is het niet. Vanaf vandaag zal ik zowat 500 keer per dag de teller checken en mijn social media spammen. Je zal misschien ook net iets meer dan anders mailtjes krijgen van mij :-). Enfin, stress à volonté!

Eerlijk, ik heb hier lang over getwijfeld. Mensen om geld vragen voelt voor mij aan alsof ik met de billen bloot ga. Stel je voor dat ik na 4 juli moet communiceren dat ik niet geslaagd ben in mijn opzet.

Toch hebben verschillende mensen in mijn omgeving mij aangeraden om het WEL te doen. En gaat het in ondernemen niet over af en toe eens met je hoofd tegen de muur lopen? En over springen? Yes, na heel wat voorbereidend werk stap ik terug een beetje uit mijn comfort zone om te ontdekken where the magic happens.

Jullie likes en shares zijn TOP. Een storting zou het helemaal FANTASTISCH maken!

Je kan mijn campagne al steunen vanaf 5 euro. Je hoeft daarom niet noodzakelijk een fietsende vrouw te zijn. Misschien vind je mij en/of mijn project gewoon sympathiek?

Hier vind je alle info: http://nl.ulule.com/littleblackbike/

Groetjes,
Angélique

Geen reacties

Geef een reactie