Casual Feminine
16231
single,single-post,postid-16231,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

18 nov Casual Feminine

Op de volgende collectie fietskleding is het nog even wachten tot het voorjaar, maar vandaag lanceer ik met Casual Feminine een limited casual collectie. De boodschap: toon je liefde voor de fiets ook naast de fiets.

Met het cadeauseizoen in het vooruitzicht is dit het ideale moment om jezelf of iemand anders te verwennen met een stijlvol eindejaarsgeschenk.

little-black-bike-casual-lr-c-silvie-bonne-15

Michiel De Smet (www.grafischarrangeur.be) werkte een unieke illustratie uit die zowel in kleur als zwart-wit beschikbaar is op twee t-shirts, twee sweatshirts, een totebag, een poster en een postkaart. De kleurrijke illustratie straalt retro uit, terwijl de zwart-wit variant eerder doet denken aan een urban style. Voor elk wat wils dus!

little-black-bike-casual-lr-c-silvie-bonne-27

De Casual Feminine collectie van Little Black Bike is nog tot 15 december online beschikbaar via www.littleblackbike.cc. Alle bestellingen worden voor de feestdagen thuis geleverd! Wie wil, kan kiezen voor de gift wrap zodat je cadeautje meteen onder de kerstboom kan.

little-black-bike-casual-lr-c-silvie-bonne-49

Geen reacties

Geef een reactie