1 april! - Angélique Dupré
16345
single,single-post,postid-16345,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

08 jan 1 april!

Eind oktober zag ik de jaarlijkse aankondiging passeren op social media: “Inschrijvingen geopend!” Ik voelde het kriebelen maar schreef niet meteen in. Op 12 november kreeg ik een mail: “Ik zou je graag mee aan boord hebben voor de 230km vanuit Antwerpen.”

Vlaanderens Mooiste staat wel al langer op mijn bucketlist dus ik was gecharmeerd door het voorstel. Ik besloot er even over na te denken maar bezweek dezelfde dag nog – een beetje onder groepsdruk – en antwoordde met een enthousiaste “Count me in!”.

Benieuwd of ik op 1 april – no kidding – ook nog zo enthousiast zal zijn :-).

De komende maanden hoop ik je via mijn blog en social media op de hoogte te houden van het AngéliqueRijdtDeRonde avontuur!

Maar de Ronde van Vlaanderen is natuurlijk niet het enige fietsevent op mijn kalender:

Van 25 tot 28 mei staan we met twee Little Black Bike teams aan de start van de 1000km voor Kom op tegen Kanker. Elk team fietst 1000km dus met twee teams fietsen we 2000km. Momenteel zijn we volop bezig met het inzamelen van 10.000 euro. We zijn op de goede weg, want onze teller staat momenteel op 8.295 euro!

De Ladies Fun Sports fietsreis in samenwerking met Kortweg Cycling Travel is al jaren een succes. Dit jaar zijn we in mei zelfs al toe aan de tiende editie. De fietsreis in Calpe met eigen fiets is ondertussen uitverkocht, maar je kan wel nog inschrijven met een huurfiets ter plaatse.

En ook de Ladies Fun Sports fietsreis in het najaar doet het al enkele jaren goed. In oktober zijn we voor het eerst te gast op de nieuwe Kortweg bestemming in Rota. Ook voor deze fietsreis kan je nog inschrijven.

Om goed voorbereid aan de start te staan heb ik trouwens al een aantal fietstochten in mijn agenda staan zoals Omloop Het Nieuwsblad (26/2), Omloop van Vlaanderen (11/3), Gent-Wevelgem (25/3), Klassieker voor het goede doel (8/4),…

TIP: Wie zin heeft om ook deel te nemen aan een aantal fietstochten kan via de Samen Trainen groep eenvoudig afspreken met anderen!

Volgend op de Autumn Ride die ik in november organiseerde is er volgende week, op zondag 15 januari, een Little Black Bike Winter Ride met start en aankomst bij mij thuis. Achteraf voorzie ik warme chocomelk. Iedereen is welkom en meer details vind je hier.

Oja, hou je ook Paasmaandag 17 april vrij? Wie weet volgt er dan ook nog een leuke fietsactiviteit ;-)!

Voila, dit zijn alvast een aantal van mijn fietsplannen in 2017. Er komen er ongetwijfeld nog een aantal bij.

Welke fietsplannen heb jij in 2017?

grote-markt-antwerpen

Grote Markt in Antwerpen. Hier is ’t te doen op 1 april!

Geen reacties

Geef een reactie